Terug
Eastman SB59-TV Classic Lollar
Eastman SB59-TV Classic Lollar
Eastman SB59-TV Classic Lollar
Eastman SB59-TV Classic Lollar
Eastman SB59-TV Classic Lollar

Eastman SB59-TV Classic Lollar
Eastman SB59-TV Classic Lollar
Eastman SB59-TV Classic Lollar
Eastman SB59-TV Classic Lollar
Eastman SB59-TV Classic Lollar

Eastman SB59-TV Classic Lollar

Gitaristen zullen absoluut versteld staan van het comfortabele gewicht en gevoel van de bekende single-cut, met esdoorn bedekte mahoniehouten body van de Eastman SB59/TV Solid body.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Eastman SB59-TV Classic Lollar, Truetone Vintage Gloss

Gitaristen zullen absoluut versteld staan van het comfortabele gewicht en gevoel van de bekende single-cut, met esdoorn bedekte mahoniehouten body van de Eastman SB59/TV Solid body. Een bijpassende mahoniehouten hals is gevormd naar Eastman’s standaard Traditional Even “C”-profiel voor een universeel aangename grip, bekroond met 22 frets van weelderig ebbenhout en gemarkeerd door absoluut klassieke ivoroid parelkronen. Deze 6-snarige wordt geleverd met twee Lollar custom-wound en verouderde imperiale humbuckers, beladen met PAF-excellentie. Zoals je zou verwachten, biedt de SB59/TV Solidbody ook dubbele volume- en toonregeling voor de grootst mogelijke precisie bij het definiëren van het karakter van je humbuckers. Bovendien zorgen de rotsvaste hardware van Gotoh, waaronder een GE-1048 brug, GE101A stop-staartstuk en traditionele SD90-tuners, elke keer weer voor onberispelijke prestaties in totale stijl.

Lollar Imperial dual coils

Voor traditionele PAF-geïnspireerde tonen zijn deze op maat gemaakte en verouderde imperiale humbuckers van Lollar zeker de moeite waard.
Deze dual-coils zorgen voor een prachtig uitgebalanceerde weergave van alle frequenties en helpen de SB59/TV zich te openen voor een echt vol geluid, wat een extra boost van aanwezigheid bij de brug oplevert. Met een 3-weg pickup-selector kun je schakelen tussen de pickups of deze combineren, terwijl je hun reactievermogen precies naar jouw wens vormgeeft met volume- en toonknoppen voor elke humbucker. Balanceer, blend en verbeter deze humbuckers naar hartenlust om te voldoen aan een breed scala aan dual-coil toonnormen.

Met een enorme betrouwbaarheid

De SB59/TV Solidbody presteert met fenomenale stabiliteit en ziet er verdomd goed uit! De weg wordt geëffend door een assortiment standvastige en charmante hardware van Gotoh, zoals een GE-1048 brug en een GE101A stop-staartstukcombinatie die je spel aan de body-kant verankert met een verbluffende stabiliteit en intonatiecontrole. Bij deze inspanning wordt geholpen door een stel knappe SD90-stemmechanieken met gesloten achterkant, die van die traditionele trapeziumvormige stemknoppen zijn voorzien voor een klein beetje periode-correcte flair.
Dergelijke charmante details zijn volop aanwezig in de SB59/TV Solidbody, waaronder ivoorkleurige parelkrooninleg en body binding met een kwartet prachtig klassieke amberkleurige knoppen.

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11