Terug
EarthQuaker Hoof Fuzz
EarthQuaker Hoof Fuzz
EarthQuaker Hoof Fuzz
EarthQuaker Hoof Fuzz
EarthQuaker Hoof Fuzz
EarthQuaker Hoof Fuzz

EarthQuaker Hoof Fuzz

De Hoof is losjes gebaseerd op het klassieke groene Russische fuzz-circuit en heeft een hybride Germanium/Silicium-ontwerp, waarbij maximale toon wordt gecombineerd met maximale temperatuurstabiliteit die niet te vinden is in kieskeurige en dure vintage eenheden.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

EarthQuaker Devices Hoof Fuzz

De Hoof is losjes gebaseerd op het klassieke groene Russische fuzz-circuit en heeft een hybride Germanium/Silicium-ontwerp, waarbij maximale toon wordt gecombineerd met maximale temperatuurstabiliteit die niet te vinden is in kieskeurige en dure vintage-eenheden.

De NOS Germanium transistors worden gematched met de hand volgens nauwkeurige specificaties voor consistentie van pedaal tot pedaal, waardoor het giswerk uit je fuzz-aankoop wordt gehaald en wordt gegarandeerd dat je HOOF dezelfde soepele, natuurlijke en harmonisch rijke sustain levert als die van al je muzikale vrienden.

Dit apparaat beschikt over Flexi-Switch®-technologie! Deze op relais gebaseerde, echte bypass-schakelstijl stelt u in staat om gelijktijdig schakelen in tijdelijke en vergrendelende stijl te gebruiken.

Voeding wordt niet meegeleverd.

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11