Terug
EarthQuaker Devices Organizer V2
EarthQuaker Devices Organizer V2
EarthQuaker Devices Organizer V2
EarthQuaker Devices Organizer V2
EarthQuaker Devices Organizer V2
EarthQuaker Devices Organizer V2
EarthQuaker Devices Organizer V2
EarthQuaker Devices Organizer V2

EarthQuaker Devices Organizer V2

De Organizer is en polyfone orgel emulator ontworpen om de klassieke orgels van weleer, gecombineerd met het unieke "Guitorgan geluid" te reproduceren. Het pedaal heeft een warme, analoge sound met een klein beetje Leslie warble als unieke toevoeging. Het is eenvoudig te bedienen en heeft perfecte tracking voor zowel Bas als Gitaar. Hoewel dit pedaal ooit bedoeld was als Gitaar effect wordt het wereldwijd voor veel meer gebruikt! Denk aan vocalen, blazers en zelfs drums! Als er geluid uit komt kan de Organizer ermee overweg.

Lees verder
Niet op voorraad - bel voor levertijd

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

EarthQuaker Devices Organizer Polyphonic Organ Emulator

De Organizer is en polyfone orgel emulator ontworpen om de klassieke orgels van weleer, gecombineerd met het unieke "Guitorgan geluid" te reproduceren. Het pedaal heeft een warme, analoge sound met een klein beetje Leslie warble als unieke toevoeging. Het is eenvoudig te bedienen en heeft perfecte tracking voor zowel Bas als Gitaar. Hoewel dit pedaal ooit bedoeld was als Gitaar effect wordt het wereldwijd voor veel meer gebruikt! Denk aan vocalen, blazers en zelfs drums! Als er geluid uit komt kan de Organizer ermee overweg.
De Earthquaker Devices Organizer maakt gebruik van een mix van analoge en DSP circuits, true bypass switching en een 100% analoge Dry signal path.

Bediening:

  • Up: Volume van het octaaf omhoog
  • Down: Volume van het octaaf omlaag
  • Choir: Deze draaiknop neemt beide octaven en dupliceert dat effect. Het resultaat is twee extra octaven omhoog, twee extra octaven omlaag en het droge signaal met een klein beetje delay voor de sound van een kerkorgel. Deze parameter werkt alleen als beide octaven omhoog en omlaag geactiveerd zijn.
  • Lag: Regelt de vertraging van het effect signaal. Draai het helemaal naar links en er is een minimale delay. De delay wordt grote en extremer naarmate je de knop naar rechts draait.
  • Tone: Draait de hoogste frequenties weg naarmate je deze knop naar links draait.
  • Direct: Is de knop die het droge signaal weer terugbrengt in de mix.

Gebouwd in Akron, Ohio in de VS.

 

Merk
EarthQuaker

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11