Terug
Catalinbread Topanga Spring Reverb pedaal

Catalinbread Topanga

De Fender 6G15 veergalmeenheid is het geluid van Surfgitaar, Spaghetti Western en vele andere geweldige gitaargeluiden uit de jaren zestig.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Catalinbread Topanga Spring Reverb pedaal

De Fender 6G15 veergalmeenheid is het geluid van Surfgitaar, Spaghetti Western en vele andere geweldige gitaargeluiden uit de jaren zestig.

Een deel van zijn magie, en hoe deze verschilt van de interne veergalm die je in de meeste versterkers in Fender stijl aantreft, is dat hij *voor* de versterker loopt, waardoor het galmsignaal vervormt en intenser klinkt.
Doordat er extra knoppen op de buitenboordunits zaten, heb je ook meer controle over de galmkwaliteiten. De Dwell knop regelde hoe hard de veren door het gitaarsignaal werden geraakt. Met de Tone knop konden de hoge tonen precies op de juiste helderheid worden teruggedraaid. Het was in wezen ook een buizenvoorversterker, dus het zou het geluid dat de versterker binnenkwam, kleuren. Dit alles zorgde voor een zeer onderscheidend reverbgeluid met veel attitude en complexe niet-lineariteiten die moeilijk te repliceren zijn.
Catalinbread heeft precies dat gedaan! Naast het klassieke bedieningscompliment met drie knoppen van het origineel, hebben ze ook een geweldige discrete voorversterker toegevoegd die je kunt bedienen via de volumeknop voor een gezonde hoeveelheid geweldige zuivere boost wanneer je dat wilt.

  • Reverb
  • Authentieke buizen spring reverb emulatie
  • Eenvoudige bediening
  • Controls: dwell, tone, mix en volume
  • Stroomverbruik: 64 mA
  • Kan gevoed worden door een 9 - 18 V DC adapter [niet meegeleverd]
  • Made in USA

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11