Terug
Boss DS-1W Waza Distortion

Boss DS-1W Waza Distortion

Special Edition Waza Craft-pedaal voor de ultieme BOSS-klankervaring. Nieuw herzien tweetraps gain-circuit met discrete analoge componenten. Standaard modus levert de legendarische sound van de originele DS-1Custom modus zorgt voor vettere distortion tonen met een gefocust middenbereik en een betere aanslagrespons.

Lees verder
€ 159,00
Niet op voorraad - bel voor levertijd

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

Historie Boss DS1

De oranje DS-1 werd in 1978 geïntroduceerd als een van de eerste modellen in de BOSS compact-serie. Hij herdefinieerde het geluid van distortion en is nog steeds even invloedrijk. Zijn harde attack en soepele sustain hebben hem tot het best verkochte compact-effect tot nog toe gemaakt. En zijn kenmerkende toon ligt aan de basis van de kenmerkende sounds van een lange lijst rock- en alternatieve iconische artiesten. Met de DS-1W voegt de legendarische stomp zich bij andere BOSS-klassiekers in de Waza Craft-serie, waarbij het uiterlijk en karakter van het origineel samensmelt met een nieuw, discreet, volledig analoog circuit voor een groter bereik en meer veelzijdigheid.

Boss DS-1W Waza Distortion

Special Edition Waza Craft-pedaal voor de ultieme BOSS-klankervaring. Nieuw herzien tweetraps gain-circuit met discrete analoge componenten. Standaard modus levert de legendarische sound van de originele DS-1Custom modus zorgt voor vettere distortion tonen met een gefocust middenbereik en een betere aanslagrespons. De veelzijdige Tone-knop zorgt voor een brede frequentieregeling, afgestemd op elke modus. Twee modi bieden meer veelzijdigheid wanneer het pedaal als gain booster wordt gebruikt. Hoogwaardige buffer voor een zuivere en heldere klank wanneer in bypass

Vijf jaar BOSS-garantie

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11