BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX

BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX
BOSS AC-22LX

BOSS AC-22LX

De AC-22LX presenteert een nieuw concept in akoestische versterking en biedt je een volledige onderdompelende speelervaring, dankzij de geavanceerde ruimtelijke technologie van BOSS. Air Feel blaast leven in de droge, steriele sound van standaard akoestische instrument pick-ups

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

BOSS AC-22LX

De AC-22LX presenteert een nieuw concept in akoestische versterking en biedt je een volledige onderdompelende speelervaring, dankzij de geavanceerde ruimtelijke technologie van BOSS. Air Feel blaast leven in de droge, steriele sound van standaard akoestische instrument pick-ups; en recreëert de rijke, gedetailleerde tonen vastgelegd via klassieke akoestische stereomicrofoon set-ups, in studio-opstellingen van wereldklasse. De inspirerende voice van de AC-22LX reikt veel verder dan zijn compacte formaat; en geeft je versterkte geluid diepte, dimensie en een natuurlijke akoestische resonantie.

Hoogwaardige Versterking voor Akoestische Snaarinstrumenten

De AC-22LX biedt een verbazingwekkend natuurlijke geluidsweergave in een draagbare stereoversterker. De compacte en aantrekkelijke cabinet is uitgerust met twee custom twin-cone luidsprekers, die uitgebreide stereoklanken leveren voor thuis. Van akoestische elektrische gitaar tot ukelele, viool, banjo en andere snaarinstrumenten met pick-ups: de AC-22LX en Air Feel leveren de ultieme persoonlijke versterkingservaring voor veeleisende akoestische spelers.

Multi-Dimensionele Tone met Air Feel

Air Feel is geboren uit intensief BOSS-geluidsonderzoek en geavanceerde processingtechnologieën. Het transformeert de sound van je pick-up, met een akoestische rijkdom en dimensie die tot nu toe onmogelijk waren. Sluit hem gewoon aan en geniet van het natuurlijke akoestische karakter van je instrument op performance-volumes, zonder dat je microfoons en audiotechnische vaardigheden nodig hebt.

Air Feel Types

Dry—Onbewerkte toon die de sound van de directe pick-up versterkt.

XY—Creëert een coincident pair-techniek waarbij twee microfoons in een XY-patroon worden geplaatst. Dit gerichte stereogeluid biedt een goede balans tussen de snaren en de resonantie van de body, wat het perfect maakt voor het ritmisch aanslaan van akkoorden en gedempt spelen.

AB—Creëert een spaced-pair microfoontechniek voor een breed stereogeluid met natuurlijk uitgebreide akoestische resonantie. Deze grote, volle presentatie is geweldig voor sologitaar en fingerpicking-stijlen.

ORTF—Deze speciale stereomicrofoontechniek combineert elementen van de XY- en de space-air-benaderingen. Hij produceert een gerichte toon met meer diepte en bodyresonantie.

Mid-Side—Deze klassieke techniek produceert een goed gedefinieerd geluid met een brede stereospreiding. Hij voegt een gevoel van afstand toe, en zorgt voor een mooie ensemble-mix met vocals en andere instrumenten.

Kenmerken van de Boss AC22LX;

 • Compacte versterker voor akoestische elektrische gitaren en andere akoestische instrumenten met pick-ups
 • Innovatieve Air Feel-functie recreëert stereomicrofoonopstellingen en produceert een inspirerende akoestische sound met diepte, dimensie en een natuurlijke resonantie
 • Klein, gemakkelijk mee te nemen design met twee speciaal ontworpen 5-inch twin-cone speakers
 • 10-watt stereo power amp (5 watt x 2)
 • Gitaar-/Instrumentkanaal met drie-bands EQ en speciale Reverb en Reverb & Chorus-effecten
 • Microfoonkanaal met XLR-ingang, fantoomvoeding, tweebands EQ en speciaal Reverb-effect
 • Vijf Air Feel-instellingen: Dry, XY, AB, ORTF en Mid-Side
 • 15 geheugens voor het opslaan en oproepen van sound set-ups
 • Ingebouwde Ritmebox met 15 patronen
 • Personaliseer patroontypen met 119 selecties in de AC-22LX Editor
 • Ingebouwde looper (vereist optionele voetschakelaar)
 • Stereo lijnuitgang met Air Feel
 • Stereo aux-ingang voor het afspelen van muziek
 • USB audio-interface met Loopback voor opnemen en livestreamen
 • Werkt op bijgeleverde AC-adapter of acht AA-batterijen
 • AC-22LX Editor app (macOS/Windows/iOS/Android) voor diepgaande sound editing
 • Optionele Bluetooth® Audio MIDI Dual Adapter (BT-DUAL) voor het draadloos afspelen van audio vanaf een mobiel apparaat, het aanpassen van sounds met de mobiele editor en meer

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11