Actieve luidsprekers

 
 
Naar boven

Actieve luidsprekers

Actieve Luidssprekers zijn in feite gewone luidsprekers maar met een ingebouwde versterker. Doordat de luidsprekers zelf en tevens versterkers in de afgelopen jaren lichter zijn geworden is het mogelijk om beide in 1 kast te bouwen zonder dat het "te zwaar" word. 

Dankzij diverse digitale technologie is het rendement in decibellen ten aanzien van de grootte en het gewicht zodanig geworden dat voor muzikanten,dj,s maar ook instellingen scholen,jongerencentra ect de aktieve luidsprekers de beste keus is.

Voordelen

Het grote voordeel van Actieve Luidsprekers is dat de versterker perfect is ontworpen en afgesteld voor de luidspreker. Een ander belangrijk voordeel is dat men nooit meer een losse versterker of powered mixer hoeft mee te nemen. Tevens is het in enkele gevallen ook mogelijk instrumenten en microfoons direct op de luidspreker kan aansluiten wat het geheel nog makkelijker mee te nemen maakt. 

Nadelen

Er moet om de versterkers te voeden altijd een 220V stopcontact in de buurt zijn zodat aktieve luidsprekers voor vaste installatie in scholen,poppodia en horeca in dat geval NIET de beste keus zijn.

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!