Walrus Audio MAKO D1 HiFi Multifunctionele Delay

Merk:
Walrus Audio
Instrument:
Effecten
Levertijd: 4 - 8 werkdagen
€ 319,00

Productomschrijving Walrus Audio MAKO D1 HiFi Multifunctionele Delay

Walrus Audio Mako D1 Multifunctionele Delay

Is de eerste uit de Mako serie. Een enorm krachtige multifuntion Delay met vijf HiFi custom tuned programma’s van studio kwaliteit. De programma’s zijn Digitaal, Modulatie, Vintage, Dubbel en Achteruit (Digital, Mod, Vintage, Dual, Reverse). Elk programma kan aangepast worden met modulatie, tone, ‘age’ en subdivisies. De attack knob voegt extra dynamiek toe aan elk van de programma’s waardoor een wereld aan soundscapes ontstaat.

De D1 biedt stereo in- en uit, MIDI sturing en de presets aan boord. Een echt werkpaard dat klaar is om op het podium én in de studio gebruikt te worden. 

Elk van de ingebouwde presets kan volledig aangepast worden naar jouw eigen speelstijl met de Tweak knop. Flip de schakelaar naar Mod om smaakvolle modulatie aan de echos toe te voegen. Tone maakt de klank van de echos helderder of donkerder. Age voegt wat grit en slijtage toe die doet denken aan vintage delay units. Subdivisions schakelen tussen kwart, achtsten en dotted achtsten. De attack knop maakt de echos meer of minder staccato. Met deze knop en meer repeats maak je de mooiste, vloeiende soundscapes.

Programma’s:

 • Digital - Biedt kristal heldere delays die perfect zijn voor ritmische gitaarpartijen waar super strakke echo wenselijk is.
 • Mod - heeft unieke modulatie LFO’s toegevoed aan de herhalingen. Deze modulatie is willekeurig en draait op meerdere snelheden om onvoorspelbare pitchmodulatie te creëren. 
 • Vintage - is geïnspireerd op analoge delay tones met complexe filtering op de repeats. Gebruik de Tone knop op de lage stand voor donkerdere echos en op hogere stand om het laag af te filteren.
 • Dual - maakt gebruik van twee parallelle delays, elk met een eigen subdivisie. Aangesloten via een Mono verbinding worden de delays aan elkaar toegevoegd. Via een stereo aansluiting (bijvoorbeeld op twee versterkers) wordt de ene echo naar Links- en de andere echo naar rechts uitgestuurd. De Divisions schakelaar heeft unieke functionaliteit in Dual mode. Komt ie:
  • In de 1/4 note positie biedt de D1 1/4 noten en 1/4 triolen
  • In de 1/8 note positie biedt de D1 1/8 noten en 1/4 triolen
  • In de dotted 8 positie biedt de D1 1/4 noten en 1/8 herhalingen
 • Reverse - leest het delay geheugen achteruit waardoor een uniek delay geluid ontstaat dat beter bekend staat als Reverse Delay.


Specificaties Walrus Audio MAKO D1 HiFi Multifunctionele Delay

Merk:
Walrus Audio
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Effecten

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 tweede lijn : 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m vrij 10:00-18:00u Zaterdag tot 17.00uur

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen