Walrus Audio MAKO ACS1 Amp + Cab Simulator

Merk:
Walrus Audio
Instrument:
Effecten
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 419,00

Productomschrijving Walrus Audio MAKO ACS1 Amp + Cab Simulator

Walrus Audio MAKO ACS1 Amp + Cab Simulator

De ACS1 is een versterker en luidsprekercabinet simulator die het geluid en gevoel geeft van versterkers van wereldklasse, gratis luidsprekerkasten en regelbare kamerafmetingen.
Met de ACS1 hebben spelers uitgebreide opties om hun klank over te brengen, of het nu op het podium is, in de studio of thuis oefent. Eenvoudige bediening, stereo in en uit, ingebouwde presets en MIDI-ondersteuning maken de ACS1 tot een onmetelijk hulpmiddel in het arsenaal van gitaristen.

De ACS1 modelleert drie vintage versterkerstijlen die cruciaal zijn voor de geschiedenis van de muziekindustrie, aangeduid met hun plaats van herkomst. Als je de ACS1 in stereo laat draaien, kan één versterker via beide kanalen worden gebruikt of je kunt versterkers en cabinets op de linker- en rechterkanalen mixen en matchen met de L + R-schakelaar.
Kies eenvoudig het kanaal dat u wilt wijzigen, selecteer uw versterker- en cabinemodel en stel uw niveaus in. Schakel dan over naar het andere kanaal en kies je versterker- en cabinet instellingen.
Als u dezelfde instellingen op beide kanalen wilt gebruiken, zet u de schakelaar in het midden of op "+" en voert u al uw instellingen in. Ze worden gedupliceerd op de linker- en rechteruitgang.

Volume en Gain werken samen, net als bij een versterker. Als u bijvoorbeeld de versterkingsniveaus verhoogt, wordt ook de algehele uitvoer van het volume verhoogd, dus pas de volumeknop dienovereenkomstig aan.

Fullerton is geïnspireerd op de klassiek heldere en heldere Fender® Deluxe Reverb®. Heldere, zuivere tonen met veel hoofdruimte waar spelers door de jaren heen van zijn gaan houden.

London is geïnspireerd op een Marshall® Bluesbreaker® uit 1962 met een harmonisch rijke, klepgestuurde breuk. Gearticuleerde en gevoelige reactie.

Dartford is geïnspireerd door de legendarische jangly high-end tonen van een Vox® AC30 uit de jaren 60 met alle bijt en geluid van de British Invasion.


Specificaties Walrus Audio MAKO ACS1 Amp + Cab Simulator

Merk:
Walrus Audio
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Effecten

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 tweede lijn : 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m vrij 10:00-18:00u Zaterdag tot 17.00uur

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen