V Moda Crossfade LP2 hoofdtelefoon

Merk:
V-Moda
Instrument:
Accessoires
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 179,00

Productomschrijving V Moda Crossfade LP2 hoofdtelefoon

V Moda Crossfade LP2 Matte Black hoofdtelefoon

Volprezen geluid

Wanneer hoge geluidskwaliteit en goede bouwkwaliteit voor jou essentieel zijn kun je bijna niet om het merk V Moda heen. De V Moda's worden niet voor niets overal in de audio industrie geprezen, zijn onder andere bekroond met meer dan 40 editor awards en al 2 jaar op rij tot beste hoofdtelefoon gekozen door zowel CNET als DJ Mag. Maar misschien nog wel overtuigender is het feit dat ruim 40% van de DJ's uit de DJ Mag top 100 gebruik maakt van deze headphones. 

3D geluidskwaliteit. 

De belangrijkste reden voor deze enorme populariteit is uiteraard de geluidskwaliteit. De V Moda Crossfade LP2 heeft een frequentiebereik van 5Hz tot 30kHz en een groot dynamisch bereik. Dankzij een dubbel diafragma systeem bieden ze een grote 3Dimentionale geluidsweergave waarbij de hoge/mid tonen en bastonen van elkaar worden gescheiden.

Gebouwd als een tank

De oorschelpen bieden hoog draagcomfort en minimale geluidslek. De bouwkwaliteit is bovendien zeer robuust door gebruik van hoogwaardige componenten. De hoofdband is gemaakt van stevig, maar toch buigzaam Steelflex  staal en ook de kabels zijn uitvoerig getest op buigen en opkrullen. 

V Moda geeft 50% korting op de aanschaf van een nieuwe Crossfade M100 headphone wanneer deze buiten de normale garantietermijn stuk gaat. Contacteer V Moda voor meer details. 

 


Specificaties V Moda Crossfade LP2 hoofdtelefoon

Merk:
V-Moda
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Accessoires

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen