Terug
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e
Taylor AD22e

Taylor AD22e

Dit volledig massief houten Grand Concert model biedt een ideale balans tussen speelcomfort en rijke klank, en biedt een volledige ervaring die geschikt zal zijn voor spelers van alle stijlen en vaardigheidsniveaus.

Lees verder
€ 1.699,00
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Taylor AD22e Grand Concert, inclusief Aerocase

6-snarig | Massief neo-tropisch mahoniehouten bovenblad | Sapele rug en zijkanten | Neo-tropische mahonie hals | Eucalyptus toets | Expression System® 2 Elektronica | AeroCase

Dit volledig massief houten Grand Concert model biedt een ideale balans tussen speelcomfort en rijke klank, en biedt een volledige ervaring die geschikt zal zijn voor spelers van alle stijlen en vaardigheidsniveaus. Het mahoniehouten bovenblad en de achterkant en zijkanten van sapele zorgen voor een houtachtig, warm tonaal karakter met een sterke focus op de grondtoon, waardoor boventoonbloei wordt afgeremd voor een zuiver geluid dat vooral handig is bij opnametoepassingen.

Grand Concert body

De Grand Concert bodyvorm van de AD22e staat bekend om zijn unieke geluid en comfortabele ontwerp. Het Grand Concert is iets kleiner dan het Grand Auditorium, waardoor je meer gecontroleerde boventonen en een sterke grondtoon krijgt, en het is ook erg comfortabel. Gecombineerd met de iets kortere schaallengte van 24 7/8" maakt dit de gitaar een echte gemakkelijke speler.

Met het ES2 systeem ingebouwd voor meer akoestische klank bij versterking!

Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke posities en een individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien.
De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren.
Samen met Taylor's op maat ontworpen professionele hoogwaardige voorversterker, levert dit systeem een uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit.

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11