Taylor 610CE dreadnought

Merk:
Taylor
Instrument:
Akoestisch staalsnarig
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 3799,00 € 2999,00

Productomschrijving Taylor 610CE dreadnought

Taylor 610 CE dreadnought model

Met een sitka sparrenhouten bovenblad, esdoornhout met de hand ingewreven met een speciale beitstechniek. Dit geeft een prachtige donkere nerf zoals we kennen uit de vioolbouw uit de jaren 20 uit de vorige eeuw. Ebbenhouten toets en er is ebbenhout voor de brug, pinnen, de kop, slagplaat en de rosette gebruikt.
Op de gitaar zitten Elixir Phosphor Bronze HD Light set, (0.13-0.53).
Wordt geleverd met een Taylor Deluxe Hardshell Brown koffer.

Showroom model, geheel nieuw met volledige garantie & service.

De 600-serie van Taylor

Maple (esdoorn) akoestische gitaren staan niet echt bekend om hun warme, rijke tonen. Tot nu toe dan. Master builder Andy Powers van Taylor Guitars heeft zijn expertise gegoten in herintonatie van Taylor's esdoorn 600-serie, en de resultaten zijn verbluffend.
Van sparrenhouten bovenbladen tot een speciaal proces dat een 'gespeeld' geluid van dag één heeft tot een met maat gekalibreerd versteviging van de zangbalkjes waardoor meer volume wordt ontketent, 'low-end' warmte weet te produceren en te behouden.
De nieuwe 600s Taylor's geven de spelers een multi-dimensionale muzikaal karakter die prachtig reageert op elke speelstijl.

 

Net zoals we kennen van de 'nieuwe' 800 serie is de 600 serie ook met fijn gestemde dunne boven- en achterbladen gebouwd, dunne laklaag speciale 'Bracings' zangbalkjes en natuurlijk het ES2 systeem ingebouwd.

Expression System 2® 

Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke posities en een individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien.
De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren.
Samen met Taylor's op maat ontworpen professionele hoogwaardige voorversterker,  levert dit systeem een uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit.

De nieuwe positionering van de kristallen kan deze op meer natuurlijke wijze reageren op de dynamiek van de gitaar als deze wordt overgedragen door middel van het zadel.
Drie lichtgevoelige sensors geïnstalleerd achter de zadel en door de brug, met drie kleine inbusbouten, dat de positie heeft om te kalibreren ten opzichten van het zadel.


Specificaties Taylor 610CE dreadnought

Merk:
Taylor
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Akoestisch staalsnarig

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen