Taylor 412CE 12-fret LTD

Bekijk alle producten van: Taylor

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Taylor 412CE 12-fret Limited Edition, Grand Concert model inclusief deluxe koffer en 12 jaar garantie. Een in beperkte oplage is dit 412CE-12 model. Met een prachtig in 3 delen 'figured' Ovangkol achterblad met een (smoky) ebben tussenstuk. Sitka sparrenhout is voor het bovenblad gebruikt, mahonie hals met ebben toets en headstock. Ebbenhouten bindingen, abalone rosette, 2mm pearl dot inleg op de toets, Venetian cutaway. De afwerking is in hoogglans lak. Er is ook extra aandacht besteed aan de zangbalkjes, deze zijn dun en hebben een reliëf en zijn in de 'performance' vorm gelegd. Hierdoor meer akoestisch volume, vollere bassen en resonantie van de gitaar! Grand Concert model Wat kleinere body (en slotted headstock)  is uitstekend geschikt voor fingerstyle / fingerpicking spel. Zeer duidelijke projectie met toch warme klank en volle bassen en evenwichtig in het hoog. Prachtige gitaar! Taylor Guitars geeft 12 jaar garantie op deze gitaar. Expression System 2®  Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke posities en een individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien. De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren. Samen met Taylor's op maat ontworpen professionele hoogwaardige voorversterker,  levert dit systeem een uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit. De nieuwe positionering van de kristallen kan deze op meer natuurlijke wijze reageren op de dynamiek van de gitaar als deze wordt overgedragen door middel van het zadel. Drie lichtgevoelige sensors geïnstalleerd achter de zadel en door de brug, met drie kleine inbusbouten, dat de positie heeft om te kalibreren ten opzichten van het zadel.  

Lees verder
€ 3387,00 € 2799,00

Of betaal per maand! v.a. € 70,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Taylor 412CE 12-fret Limited Edition, Grand Concert model inclusief deluxe koffer en 12 jaar garantie.

Een in beperkte oplage is dit 412CE-12 model. Met een prachtig in 3 delen 'figured' Ovangkol achterblad met een (smoky) ebben tussenstuk. Sitka sparrenhout is voor het bovenblad gebruikt, mahonie hals met ebben toets en headstock. Ebbenhouten bindingen, abalone rosette, 2mm pearl dot inleg op de toets, Venetian cutaway. De afwerking is in hoogglans lak.
Er is ook extra aandacht besteed aan de zangbalkjes, deze zijn dun en hebben een reliëf en zijn in de 'performance' vorm gelegd.
Hierdoor meer akoestisch volume, vollere bassen en resonantie van de gitaar!

Grand Concert model

Wat kleinere body (en slotted headstock)  is uitstekend geschikt voor fingerstyle / fingerpicking spel. Zeer duidelijke projectie met toch warme klank en volle bassen en evenwichtig in het hoog.

Prachtige gitaar!
Taylor Guitars geeft 12 jaar garantie op deze gitaar.

Expression System 2® 

Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke posities en een individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien.
De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren.
Samen met Taylor's op maat ontworpen professionele hoogwaardige voorversterker,  levert dit systeem een uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit.

De nieuwe positionering van de kristallen kan deze op meer natuurlijke wijze reageren op de dynamiek van de gitaar als deze wordt overgedragen door middel van het zadel.
Drie lichtgevoelige sensors geïnstalleerd achter de zadel en door de brug, met drie kleine inbusbouten, dat de positie heeft om te kalibreren ten opzichten van het zadel.

 

Naar boven

Specificaties

Merk
Taylor
Accessoires
luxe koffer
Top
Sitka Sparrenhout
Zij- en achterkant
Figured Ovangkol
Bijzonderheden
slotted headstock
Elektronica
Expression system 2
Snaren
Elixir HD light
Soort Instrument
Akoestisch staalsnarig
Website
klik hier
  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Taylor 412CE 12-fret LTD

€ 3387,00 € 2799,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!