Taylor 310E

Merk:
Taylor
Instrument:
Akoestisch staalsnarig
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 1999,00 € 1699,00

Productomschrijving Taylor 310E

Taylor 310E Dreadnought model.

Met 12 jaar Taylor Garantie op deze gitaar!
Geheel massief gebouwd. Met Sapele zij- en achterkant, sitka sparrenhouten bovenblad. Met ES-2 systeem ingebouwd. 'Strummers' en flatpickers' zullen deze gitaar waarderen om zijn karakter. Lekker vol met warmte en toch transparantie. Precies wat je van een goed dreadnought model mag verwachten.
Gitaar met een (Taylor) 'karakter'!

Showroom model, geheel nieuw met volledige garantie & service. U krijgt na aankoop van Taylor een mooie strap opgestuurd gekregen.

Expression System 2® 

Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke posities en een individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien.
De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren.
Samen met Taylor's op maat ontworpen professionele hoogwaardige voorversterker,  levert dit systeem een uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit.

De nieuwe positionering van de kristallen kan deze op meer natuurlijke wijze reageren op de dynamiek van de gitaar als deze wordt overgedragen door middel van het zadel.
Drie lichtgevoelige sensors geïnstalleerd achter de zadel en door de brug, met drie kleine inbusbouten, dat de positie heeft om te kalibreren ten opzichten van het zadel.

Over Sapele hout

Het wordt soms ten onrechte aangeduid als Afrikaans mahonie, omdat het lijkt op het West-Afrikaanse hout Khaya, die commercieel bekend staat als Afrikaans mahonie.
Sapele is een zeer duurzaam, relatief snelgroeiende hout. Tonaal, doet alles wat mahonie doet, met een beetje extra hoog (een extra 'bell' of 'zing' bij de treble snaren).

Net als ovangkol, het is een geweldige all-purpose klankhout dat een consistente, evenwichtige toon zal leveren in een verscheidenheid van spelen toepassingen, van fingerstyle tot strumming spel.


Specificaties Taylor 310E

Merk:
Taylor
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Akoestisch staalsnarig

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen