Taylor 114E walnut 2017

Bekijk alle producten van: Taylor

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Taylor 114E walnut inclusief luxe draagtas. Dit model zonder cutaway. Massief sparrenhouten bovenblad, walnoothout voor de zij- en achterkant gelamineerd. De 100-serie is niet voor niets de meest verkochte serie van Taylor, het zijn 'werkpaardjes' voor het podium, studio of gewoon thuis. Geleverd met een draagtas en 12 jaar Taylor Guitars garantie. Grand Auditorium model met ingebouwd ES-2 pickup van Taylor. Expression System 2 Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke positie en individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien. De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren. Samen met Taylor's op maat ontworpen "professionele audio"-grade voorversterker, dit systeem levert uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit. De nieuwe positionering van de kristallen kan deze op meer natuurlijke wijze reageren op de energie van de gitaar als deze wordt overgedragen door middel van het zadel. Drie lichtgevoelige sensors geïnstalleerd achter het zadel door de brug, met drie kleine inbusbouten dat de positie heeft om te kalibreren ten opzichte van het zadel.   De gitaar wordt geleverd met stevige Taylor hoes. Taylor Guitars geeft 12 jaar garantie op deze gitaar.

Lees verder
€ 906,00 € 749,00

Of betaal per maand! v.a. € 19,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Taylor 114E walnut inclusief luxe draagtas.

Dit model zonder cutaway. Massief sparrenhouten bovenblad, walnoothout voor de zij- en achterkant gelamineerd. De 100-serie is niet voor niets de meest verkochte serie van Taylor, het zijn 'werkpaardjes' voor het podium, studio of gewoon thuis.
Geleverd met een draagtas en 12 jaar Taylor Guitars garantie.

Grand Auditorium model met ingebouwd ES-2 pickup van Taylor.

Expression System 2

Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke positie en individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien. De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren. Samen met Taylor's op maat ontworpen "professionele audio"-grade voorversterker, dit systeem levert uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit.

De nieuwe positionering van de kristallen kan deze op meer natuurlijke wijze reageren op de energie van de gitaar als deze wordt overgedragen door middel van het zadel. Drie lichtgevoelige sensors geïnstalleerd achter het zadel door de brug, met drie kleine inbusbouten dat de positie heeft om te kalibreren ten opzichte van het zadel.

 

De gitaar wordt geleverd met stevige Taylor hoes.

Taylor Guitars geeft 12 jaar garantie op deze gitaar.

Naar boven

Specificaties

Merk
Taylor
Soort Instrument
Akoestisch staalsnarig
Website
klik hier
  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Taylor 114E walnut 2017

€ 906,00 € 749,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!