Taylor 110CE walnut 2017

Bekijk alle producten van: Taylor

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Taylor 110CE  walnut 2017 dreadnought model. Met ES-2 pickup ingebouwd. Massief sparrenhouten bovenblad, walnoothout voor de zij- en achterkant gelamineerd. De 100-serie wordt niet voor niets het 'werkpaard' genoemd. Mooi akoestisch volume met transparant hoog en open karakter, komt er uit de klankkast en door het ES-2 systeem makkelijk en goed te versterken. De 100 serie met ES 2 systeem ingebouwd Expression System 2®  Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke posities en een individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien. De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren. Samen met Taylor's op maat ontworpen professionele hoogwaardige voorversterker,  levert dit systeem een uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit. De nieuwe positionering van de kristallen kan deze op meer natuurlijke wijze reageren op de dynamiek van de gitaar als deze wordt overgedragen door middel van het zadel. Drie lichtgevoelige sensors geïnstalleerd achter de zadel en door de brug, met drie kleine inbusbouten, dat de positie heeft om te kalibreren ten opzichten van het zadel. De gitaar wordt geleverd met stevige Taylor hoes. Taylor Guitars geeft 12 jaar garantie op deze gitaar.

Lees verder
€ 849,00

Of betaal per maand! v.a. € 17,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Taylor 110CE  walnut 2017 dreadnought model.

Met ES-2 pickup ingebouwd. Massief sparrenhouten bovenblad, walnoothout voor de zij- en achterkant gelamineerd.
De 100-serie wordt niet voor niets het 'werkpaard' genoemd. Mooi akoestisch volume met transparant hoog en open karakter, komt er uit de klankkast en door het ES-2 systeem makkelijk en goed te versterken.

De 100 serie met ES 2 systeem ingebouwd

Expression System 2® 

Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke posities en een individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien.
De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren.
Samen met Taylor's op maat ontworpen professionele hoogwaardige voorversterker,  levert dit systeem een uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit.

De nieuwe positionering van de kristallen kan deze op meer natuurlijke wijze reageren op de dynamiek van de gitaar als deze wordt overgedragen door middel van het zadel.
Drie lichtgevoelige sensors geïnstalleerd achter de zadel en door de brug, met drie kleine inbusbouten, dat de positie heeft om te kalibreren ten opzichten van het zadel.

De gitaar wordt geleverd met stevige Taylor hoes.

Taylor Guitars geeft 12 jaar garantie op deze gitaar.

Naar boven

Specificaties

Merk
Taylor
Soort Instrument
Akoestisch staalsnarig
Website
klik hier
  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Taylor 110CE walnut 2017

€ 849,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!