PCI, Apple & Android interfaces

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters


Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

PCI, Apple & Android interfaces

PCI, Apple & Android interfaces

PCI (express)

In de tijd dat verbindingen als USB en firewire nog niet bestonden of nauwelijks goed werkten was PCI (of later PCIe) de oplossing om Audio of MIDI om te zetten in digitale Data en de computer in de krijgen. PCI gaf (en geeft nog steeds) nauwelijks latency en is daarom hjervoor prima geschikt. De laatste jaren zijn verbindingen als USB, Firewire en Thunderbolt zo snel geworden dat de latency bijna geen probleem meer is en weegt het voordeel van de verplaatsbaarheid van dat type interfaces steeds zwaarder. Maar ben je op zoek naar een stabiele zekere oplossing voor je vaste PC dan kan PCIe nog steeds een ideale oplossing zijn. 

IOS & Android

Tegenover het wat oudere PCI staat de opkomst van de IOS & Android interfaces. De opkomst van de smartphones en tablets heeft zo'n enorme inpakt al gemaakt op ons dagelijks leven en krijgt door de snelle ontwikkeling ook steeds meer impakt op de muziek industrie. De muzieksoftware op deze "devices" word steeds beter en daarom is er ook meer behoefte aan goede Interfaces zodat de IOS & Android devices echt geschikt worden als muziek productie tools. Zo zijn er onder andere al microfoons, MIDI interfaces, Audio Interfaces, MIDI Controllers voor smartphones en tablets ontwikkeld en de verwachting is dat dit alleen maar meer word. 

Other

In de "Other" catergorie vind je overige interfaces zoals bijvoorbeeld Phono (platenspeler) interfaces of de hoogwaardige Ethernet Interfaces van Focusrite. Zo zie je maar weer dat je bij Dijkman Muziek voor allerlei oplossingen voor je muzikale vraagstukken terecht kunt.