Sigma GJM SG100

Bekijk alle producten van: Sigma

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Sigma GJM SG100 jumbo model elektro akoestische gitaar Uit de nieuwe SG serie van Sigma Guitars deze Grand Jumbo model. Er zit ook een Fishman Sonitone pickup systeem ingebouwd voor het makkelijk versterken van de gitaar. Het is duidelijk dat deze gitaar is geïnspireerd op de pre-war periode van de gitaarbouw en op een ander bekend model! Prachtig afgewerkt met een vintage sunburst kleur. Mooi 'retro' uiterlijk. Kenmerken van de GJM-SG100 Massief sparrenhouten bovenblad, mahonie gelamineerd zij- en achterkant, palissander toets, mahonie hals. De zadels zijn gemaakt van been, dit heeft als eigenschap dat de akoestische toon een evenwichtige en een strakke overdracht heeft. Open-gear stemmechanieken die goed reageren. Fishman Sonitone pickup systeem ingebouwd met volume en toon knop aan de binnerand van het klankgat. Deze jumbo heeft een 'groots' akoestisch geluid. Heerlijk voor 'strumming' spel. Door de ingebouwde Fishman kun je de gitaar makkelijk en goed uitversterken, dus een uitstekend podium gitaar! Prachtige Sigma GJM-SG 100 met oog voor detail Zoals we al van Sigma Guitars kennen is ook deze gitaar mooi en goed afgewerkt. Een bijzondere gitaar in deze prijsklasse! Ben je op zoek naar een slope shoulder model? Kom deze dan zeker proberen in in ons filiaal Amsterdam!

Lees verder
€ 679,00 € 599,00

Of betaal per maand! v.a. € 14,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Sigma GJM SG100 jumbo model elektro akoestische gitaar

Uit de nieuwe SG serie van Sigma Guitars deze Grand Jumbo model. Er zit ook een Fishman Sonitone pickup systeem ingebouwd voor het makkelijk versterken van de gitaar.
Het is duidelijk dat deze gitaar is geïnspireerd op de pre-war periode van de gitaarbouw en op een ander bekend model!
Prachtig afgewerkt met een vintage sunburst kleur. Mooi 'retro' uiterlijk.

Kenmerken van de GJM-SG100

Massief sparrenhouten bovenblad, mahonie gelamineerd zij- en achterkant, palissander toets, mahonie hals.
De zadels zijn gemaakt van been, dit heeft als eigenschap dat de akoestische toon een evenwichtige en een strakke overdracht heeft. Open-gear stemmechanieken die goed reageren.
Fishman Sonitone pickup systeem ingebouwd met volume en toon knop aan de binnerand van het klankgat.
Deze jumbo heeft een 'groots' akoestisch geluid. Heerlijk voor 'strumming' spel. Door de ingebouwde Fishman kun je de gitaar makkelijk en goed uitversterken, dus een uitstekend podium gitaar!

Prachtige Sigma GJM-SG 100 met oog voor detail

Zoals we al van Sigma Guitars kennen is ook deze gitaar mooi en goed afgewerkt. Een bijzondere gitaar in deze prijsklasse! Ben je op zoek naar een slope shoulder model? Kom deze dan zeker proberen in in ons filiaal Amsterdam!

Naar boven

Specificaties

Merk
Sigma
Body style
Jumbo
Soort Instrument
Akoestisch staalsnarig
Naar boven

Meer over Sigma

Ontstaan eind jaren 60 in Japan. Hier maakte Sigma veel USA gitaren na met veel kwaliteit maar voor een veel lagere verkoopprijs. Nu staat de fabriek in Korea en hun logo meld met trots 'Sigma Guitars Est. 1970”. De gitaren worden gebouwd in het concept van Martin guitars.

  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Sigma GJM SG100

€ 679,00 € 599,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!