sE Electronics

 
 
Naar boven

sE Electronics

sE Electronics - Van behulpzame suggesties naar een eigen microfoonmerk 

Tijdens zijn studie aan de California State University ontving de Chinese Mr Siwei Zou diverse nieuw ontworpen microfoons vanuit Shanghai, zijn thuisstad. Hoewel hij tevreden was met de geluidskwaliteit had hij wel wat op en aanmerkingen over het ontwerp en en uit zijn suggesties ontstond sE Electronics.
 

Eigen high end fabriek in Shanghai

In de begin jaren werden de microfoons van, het in 2000 opgerichte, sE Electronics geproduceerd in de standaard Chineese fabrieken die nu nog steeds microfoons produceren voor vele merken over de hele wereld. 
Siwei Zou was daar echter niet tevreden over en zette in 2003, met de hulp van een Brits business ontwikkelingsteam, een eigen state of the art fabriek neer in Shanghai.

Microfoons, monitoren en de befaamde Reflexion Filters

sE werd al snel populair door de uitstekende kwaliteit van hun microfoons die zich met gemak met de grotere microfoonmerken konden meten. Om ook de akoestiek van de kamer te kunnen verbeteren ontwierp sE Electronics in 2006 het Reflexion Filter, een handig draagbaar filter om geluid van buiten te beperken en meteen een doorslaand succes. In samenwerking met Andy Munro heeft sE ook de Egg monitor speaker uitgebracht, een revolutionair ontwerp met als doel de allerbeste prestaties mogelijk te leveren. 

 

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!