SE Electronics Reflexion Filter Pro Rood

Merk:
sE Electronics
Instrument:
Microfoons
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 219,00 € 199,00

Productomschrijving SE Electronics Reflexion Filter Pro Rood

sE Electronics Reflexion Filter Pro 10th Anniversary Limited Edition

Pronkstuk voor je studio

Het ontwerp van de sE Reflexion Filter Pro is inmiddels 10 jaar oud en wereldwijd  terug te vinden in diverse studio's waaronder die van Hiphop Producer Dr Dre & Hollywood producer Simon Franglen (Titanic & Avatar)
En hoewel de Reflexion Filter door concurrenten veel is nagemaakt is hij nooit ge-evenaard. Daarom is er nu een speciale Limited Edition van de Reflexion Filter Pro in een opvallende rode kleur met speciaal gegrafeerd metalen logo. Slechts 1000 stuks zijn er wereldwijd beschikbaar dus zeer gelimiteerd.

De akoestiek van een pro

De gepatenteerde SE Electronics Reflexion Filter Pro is het “ei van Columbus” voor vele professionele-, home, en voice-over studio’s. Het is een eenvoudig te monteren “schild” om de microfoon heen met als voornaamste doel: het filteren en absorberen van hinderlijke geluids reflecties als gevolg van de ruimte. Het gaat hierbij met name om de zogenaamde “eerste reflecties” die de bronklank hoorbaar aantasten.

Behoud de karakteristieken van je microfoon

Een zeer belangrijk aspect is SE Electronics niet vergeten: de Reflexion Filter heeft géén invloed op de opname- en frequentie karakteristiek van de microfoon, in tegenstelling tot alle onprofessionele “home-made” oplossingen De Reflexion Filter maakt dus van iedere ruimte een akoestisch behandelde ruimte. Ideaal ook voor opnames op locatie. Daarnaast kan de Reflexion Filter dienen als afscherming van de microfoon van andere geluidsbronnen. De Reflexion Filter wordt geleverd inclusief bevestigingsbeugel waar tevens de te gebruiken microfoon op gemonteerd wordt. VIDEO: Why sE Relexion Filters Work And Other 'Reflection Filters' Don't

Microfoon niet inbegrepen!!


Specificaties SE Electronics Reflexion Filter Pro Rood

Merk:
sE Electronics
Gewicht in kilo:
9.00
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Microfoons

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken