Roland AE-20 Aerophone

Roland aerophone_ae-20.jpg
Merk:
Roland
Instrument:
Blaas
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 995,00

Productomschrijving Roland AE-20 Aerophone

De Aerophone AE-20 biedt alle speelcomfort en expressie van onze topklasse Aerophone Pro in een compacter en gestroomlijnder ontwerp.

Dit inspirerende moderne blaasinstrument biedt een rijke muzikale ervaring met eersteklas details en onze meest geavanceerde sound engines. De AE-20 tilt kracht en veelzijdigheid naar een nieuw niveau, perfect voor al je creatieve reizen.

De AE-20 is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende blaassynthesizer-artiesten en is een topinstrument met een compromisloze muzikale respons. Hij heeft de inspirerende sounds en de expressieve controle van de Aerophone Pro, samen met de veelgeprezen aanslag van de toetsen van het topmodel, het verfijnde speelcomfort en het draagbare design.

Met de Aerophone AE-20 kun je een eindeloos scala aan klanken verkennen van zodra je hem oppakt. Met alles van houtblazers, strijkers en koperblazers tot de nieuwste synthesizergeluiden die met één druk op de knop beschikbaar zijn, is er geen muziekstijl die je niet aankunt.

Je hebt een wereld vol verbluffende, authentieke akoestische instrumentklanken ter beschikking. Roep onmiddellijk sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoons op. Plus klarinet, fluit, trompet, en meer. Viool, cello en andere strijkinstrumenten zijn ook aanwezig, samen met wereldinstrumenten zoals de erhu, shakuhachi en een doedelzak. Ondersteund door onze SuperNATURAL-technologie wordt élke nuance van je spel vertaald met levensechte dynamiek, articulaties en boventonen.

De veelzijdigheid van dit krachtige instrument wordt nog verder vergroot door het ZEN-Core Synthesis Systeem. Dat is dezelfde geavanceerde sound engine die je aantreft in professionele Roland keyboards zoals de FANTOM en JUPITER-X. Ontdek alles van traditionele analoge synths tot moderne digitale voices: allemaal zorgvuldig samengesteld voor de unieke articulaties en het uitgebreide dynamische bereik van een blaasinstrument.

 


Specificaties Roland AE-20 Aerophone

Merk:
Roland
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Blaas

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 tweede lijn : 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m vrij 10:00-18:00u Zaterdag tot 17.00uur

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen