Pioneer DDJ-1000 DJ controller

Merk:
Pioneer
Instrument:
Digitale DJ Gear

Productomschrijving Pioneer DDJ-1000 DJ controller

Pioneer DDJ-1000 DJ controller met 4 kanalen voor rekordbox DJ

DJ-controller ontworpen voor specifiek gebruik met rekordbox dj, de professionele applicatie voor optredens. De DDJ-1000 heeft 4 kanalen en helpt je om het maximum te halen uit de nieuwe functies waarover rekordbox dj zal beschikken na de release van de nieuwste versie van rekordbox (ver 5.1), er kan geen USB device in. Je kunt de geüpgradede software downloaden.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE DDJ-1000

Draagbare DJ-controller met clubachtige lay-out

Alle knoppen van de DDJ-1000 hebben dezelfde lay-out als die van onze CDJ-2000NXS2- en DJM-900NXS2-opstellingen, die een gevestigde waarde zijn in clubs. De jogwheels stammen rechtstreeks af van de CDJ-2000NXS2, en komen dus bekend voor en voelen vertrouwd aan. Daardoor voelt draaien met rekordbox dj en de DDJ-1000 net hetzelfde als spelen vanop USB-sticks met een NXS2-opstelling.
De DJ-controller is zowel compact als draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Gekleurd On-jogscherm voor snelle referentie en nauwkeurige optredens

Een LCD-scherm met hoge resolutie in het midden van elk jogwheel geeft informatie weer zoals afspeeltijd, BPM, golfvorm, afspeelpositie en Hot Cue en Loop points. Je kunt aanpassen welke informatie je te zien krijgt, zodat je niet naar je laptop hoeft te kijken tijdens een mix of als je aan het scratchen bent.

14 Beat FX inclusief nieuwe toevoegingen

De DDJ-1000 is uitgerust met de tien populaire Beat FX van onze DJM-mixerserie, plus vier nieuwe FX om wat creativiteit en structuur toe te voegen aan je sets. Dankzij het aparte Beat FX-scherm kun je onmiddellijk de BPM en de naam van de geselecteerde FX zien zonder dat je naar je laptop hoeft te kijken.

Nieuwe FX:

 • Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle – FX die geluid toevoegen dat oneindig lijkt op of af te bouwen
 • Low Cut Echo – een echo-effect dat de lage tonen elimineert uit het echogeluid

Verbeterde MAGVEL FADER

De DDJ-1000 is uitgerust met een nieuwe MAGVEL FADER-crossfader, met een design dat afkomstig is van de beroemde MAGVEL FADER PRO van de DJM-S9 professionele battlemixer. De nieuwe MAGVEL FADER is perfect in staat om meer dan 10 miljoen bewegingen te verdragen en maakt het mogelijk om complexe, ingewikkelde optredens vloeiend tot een goed einde te brengen. Bovendien hebben we de softwareverwerking voor de werking van de jogwheels en crossfader verbeterd om de latentie aanzienlijk te verminderen. Op die manier wordt scratchen intuïtiever dan ooit tevoren.

Meerdere ingangen/uitgangen om verschillende opstellingen mogelijk te maken

Wisselen van DJ is een fluitje van een cent voor rekordbox dj-gebruikers dankzij de twee USB-poorten voor pc/Mac. De DDJ-1000 heeft vier externe ingangsaansluitingen voor DJ-spelers en analoge draaitafels, plus twee microfooningangen. Je kunt de DDJ-1000 ook gebruiken als standalone DJ-mixer zonder verbinding te maken met een pc/Mac.

Andere kenmerken

 • Veelkleurige Performance Pads – aanrakingsgevoelige, verlichte rubberen pads die Hot Cues, Pad FX, Beat Jump, Sampler, Keyboard-modus en nog meer functies activeren
 • Feeling Adjust – stel de weerstand van de jogwheels in
 • Geavanceerd supersnel zoeken – ga razendsnel naar elke afspeelpositie
 • Pagina wissel tussen Hot Cues 1-8 en 9-16
 • Knoppen voor Key Shift en Key Sync – directe controle van de toongerelateerde functies van rekordbox dj
 • Sound Color FX – til je sets naar een hoger niveau met de vier populaire FX van de DJM-mixers
 • Behuizing met afwerking van aluminium/acryl – voor een kwalitatieve look & feel
 • Lichtgewicht en draagbaar
 • Compatibel met rekordbox dvs – hiervoor heb je een rekordbox dvs Plus Pack-licentiesleutel en een specifiek ontwikkelde Control Vinyl nodig (beide apart verkrijgbaar)

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN REKORDBOX VER 5.1

Automix voor een vloeiende en natuurlijke automatische mix

Sleep nummers in een Automix-playlist en rekordbox dj mixt ze nauwkeurig en vloeiend aan elkaar. Het recent ontwikkelde algoritme voor fraseanalyse detecteert de frasen in een nummer in de sectie voor nummeranalyse van de KORETECH-motor van rekordbox. Naast de informatie over frasen gebruikt Automix de informatie van de nummers zoals beatpositie, BPM en toonaard om de mixen natuurlijk te laten klinken. Je kunt scratchen, FX toevoegen of de volgorde van de nummers veranderen tijdens Automix.

Geavanceerde Gerelateerde nummers-functie biedt meer gedetailleerde zoekcriteria

De populaire Gerelateerde nummers-functie, die nummers weergeeft die goed passen bij het nummer dat op dat moment speelt, werd ingrijpend geüpgraded. Aan de hand van uitgebreidere zoekcriteria zoals artiest, commentaar en bestandsformaat kun je nu nog meer relevante nummers vinden. Bovendien kun je je eigen criteria opslaan en later opnieuw toepassen. Deze functie is enorm handig om unieke sets te creëren met nummers die je anders nooit aan elkaar had gemixt.

Compatibele OS

Mac

macOS High Sierra 10.13 (geüpdatet naar de laatste versie)

macOS Sierra 10.12 (geüpdatet naar de laatste versie)

OS X 10.11, 10.10 (geüpdatet naar de laatste versie)

Windows

Windows® 10, 8.1, 7 (laatste servicepack)

CPU

Intel®-processor Core™ i7, i5, i3

Intel®-processor Core™ 2 Duo: 2,0GHz of hoger

Geheugen

4 GB of meer RAM

Pioneer DJ is al meer dan 20 jaar marktleider in het ontwerpen en produceren van innovatieve apparatuur en software voor DJ’s.


Specificaties Pioneer DDJ-1000 DJ controller

Merk:
Pioneer
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Digitale DJ Gear

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen