Piano toebehoren

 
 
Naar boven

Piano toebehoren

Bij Dijkman Muziek vind je naast de (toetsen) instrumenten zelf uiteraard ook alle toebehorenen voor je instrument. Hierbij kun je uiteraard denken aan keyboard en piano standaards zodat je instrument veilig en stevig staat, thuis of bij een live show. Voor sommige instruments zijn speciale bijpassende standaards ontwikkeld, uiteraard vind je deze ook bij ons. En niet alleen je instrument kan goed geplaatst worden. Dankzij de speciale keyboard en piano bankjes kun jij ook prima op de juiste hoogte achter je instrument plaatsnemen. 

Plugin-/ expansionboards en speakersets

Voor sommige synthesizers, workstations en keyboards zijn ook expansie of plugin-boards beschikbaar die je bij ons kan bestellen. Zo kun je je instrument voorzien van nieuwe geluiden of mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een audio interface of extra geheugen. Ook zijn er voor sommige keyboards, zoals de Yamaha Tyros, complete speakersets beschikbaar zodat je het keyboard ook echt kunt laten klinken zoals die hoort te klinken. 

Niet gevonden wat je zoekt?

Hoewel DIjkman Muziek hard haar best doet om u zoveel mogelijk keuze aan te bieden kan het zijn dat de accessoire die u zoekt niet op de site staat. Uiteraard kunt u dan contact met ons opnemen en zullen wij proberen het voor u te regelen. Zo bieden wij onder andere ook keyboardtassen in diverse maten en kwaliteitsklassen aan en hebben wij pedalen en hoofdtelefoons voor uw instrument. Kom dus gerust bij ons langs om uw instrument nog completer te maken. 
 

 

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!