opruiming filiaal amsterdam

opruiming filiaal amsterdam

Ondanks dat onze opruimingsartikelen nieuw zijn kunnen ze gebruikerssporen bevatten en/of lichte beschadigin(en).
Het kan ook voorkomen dat de toebehoren incompleet zijn.
Uiteraard heeft het instrument de volledige garantie en krijgt u het instrument van ons opgepoetst en afgesteld aangeleverd.

Ben je op zoek naar kwalitatieve muziekinstrumenten en/of accessoires, maar wilt u hiervoor niet te veel betalen? Neem dan snel een kijkje in de opruiming van Dijkman Muziek. Dit betreft een opruiming binnen het filiaal Amsterdam met een selectie van een aantal zeer scherp geprijsde artikelen! 

Opruiming Dijkman Muziek Amsterdam

Dijkman Muziek heeft twee vestigingen in Nederland met elk een eigen aanbod. Hieronder de opruiming van het filiaal in Amsterdam:

  • Gitaar opruiming
  • Toetsen opruiming
  • Studio opruiming
  • DJ Gear opruiming
  • Drums opruiming

Wil je voor een unieke prijs een goede kwaliteit muziekinstrument scoren? Neem dan snel een kijkje in de opruiming! Hier vind je onder andere een goede selectie gitaarversterkers, maar ook zeker een aantal akoestische en elektrische gitaren. Ook toetsen van hoogwaardige merken als Roland, Yamaha, en Korg vind je binnen dit aanbod terug. Ben jij iemand van het mixen van geluiden en muziek? Dan is de studio en DJ Gear opruiming voor jou zeer de moeite waard. Complete drumstellen inclusief hardware vind je hier.

Dijkman Muziek, een veelzijdig aanbod opruiming

Dijkman Muziek beschikt over een veelzijdig aanbod in muziekinstrumenten en accessoires van de meest vooraanstaande merken. Hiermee ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Kom eens lang in één van beide filialen, dan helpen wij je graag zoeken naar de juiste match. Heb je vragen of opmerkingen over onze instrumenten of accessoires? Neem dan contact met ons op. Bij het plaatsen van een online bestelling boven €60,-? Dan is verzending voor jou helemaal gratis.

Muziekinstrumenten en accessoires van hoogwaardige kwaliteit koop je bij Dijkman Muziek

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!