De nieuwe AIRA serie

01-06-2014


In 1980 kwam de legendarische TR-808 drumcomputer op de markt en ongeveer drie jaar later de TR-909 en de TB-303 bassline. Deze hebben veel invloed gehad in de Hip-hop, techno, house en andere electronische muziek en worden vandaag de dag nog steeds gebruikt.

Roland AIRA is een nieuwe serie producten ontworpen om de veranderende behoeften van de huidige elektronische muzikanten te ontmoeten. In de studio of op het podium, AIRA brengt genrebepalende geluiden en moderne functionele prestaties voor een nieuwe generatie.
Achter het authentieke geluid en responsief gedrag van de AIRA producten is de nieuw ontwikkelde Analog Circuit Behavior ( ACB ) technologie. ACB vangt natuurgetrouw het geluid en het gevoel van levende, ademende instrumenten, waaronder enkele van de meest vereerde klassiekers van Roland!

AIRA combineert de organische klank en het gedrag van ACB met moderne effecten zoals Scatter en doordachte USB integratie met computers en DAW . Door inspirerende, zeer speelbaar ontwerpen, levert AIRA  een naadloze creatieve ervaring.

Maak kennis met de AIRA serie!
Voice transformer VT3, TB3 Bassline, TR8 Rhythm performer, System 1 Aira Synthesizer, SBX1 Sync box.


Bel de studio afdeling T(020) 6261928 of kom langs aan de Rozengracht 107!
 

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!