Music Man SR4 Old Smoothie 40th Anniversary

Bekijk alle producten van: Musicman

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Music Man SR4 Old Smoothie 40th Anniversary in de kleur; Chocolate Burst Het is 40 jaar geleden dat de eerste Stingray verscheen daarom dit 40th Anniversary model uitgebracht door Music Man. Het is een reproductie van een van de eerste ontwerpen van Leo Fender voor Sterling Bell uit de 70-er jaren, nummer #26 om precies te zijn. Musicman maakt prachtige basgitaren, deze Stingray 4 is hierop geen uitzondering! Uitgerust met een humbucker voor de kenmerkende sound van Musicman. Een bijzondere 4 snarige bas in een chocolate Burst uitvoering. Old Smoothie SR4 stingray Genoemd naar de soepele toon ‘smooth’ die doet denken aan de zeer gewilde vintage Music Man Stingray geluid, "Old Smoothie" is nauwkeurig gereproduceerd met inbegrip van de one-of-a-kind op maat gemaakte 10 polige humbucker ontwerp. Dit geldt ook voor de eigenzinnige body, kop en slagplaat vorm, esdoorn hals en toets, hoog profiel maar smalle fretten, aktieve elektronica, hardware en een exclusieve chocolate burst finish afwerking. Musicman Stingray 4 De body is van essenhout, met een esdoorn hals en toets. Verder heeft de hals 22 frets en dot inlays. De bas heeft een master volume en een 3-bands equalizer. Filiaal Amsterdam.  

Lees verder
€ 3148,00 € 2549,00

Of betaal per maand! v.a. € 65,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Music Man SR4 Old Smoothie 40th Anniversary in de kleur; Chocolate Burst

Het is 40 jaar geleden dat de eerste Stingray verscheen daarom dit 40th Anniversary model uitgebracht door Music Man.
Het is een reproductie van een van de eerste ontwerpen van Leo Fender voor Sterling Bell uit de 70-er jaren, nummer #26 om precies te zijn.
Musicman maakt prachtige basgitaren, deze Stingray 4 is hierop geen uitzondering! Uitgerust met een humbucker voor de kenmerkende sound van Musicman. Een bijzondere 4 snarige bas in een chocolate Burst uitvoering.

Old Smoothie SR4 stingray

Genoemd naar de soepele toon ‘smooth’ die doet denken aan de zeer gewilde vintage Music Man Stingray geluid, "Old Smoothie" is nauwkeurig gereproduceerd met inbegrip van de one-of-a-kind op maat gemaakte 10 polige humbucker ontwerp. Dit geldt ook voor de eigenzinnige body, kop en slagplaat vorm, esdoorn hals en toets, hoog profiel maar smalle fretten, aktieve elektronica, hardware en een exclusieve chocolate burst finish afwerking.

Musicman Stingray 4

De body is van essenhout, met een esdoorn hals en toets. Verder heeft de hals 22 frets en dot inlays. De bas heeft een master volume en een 3-bands equalizer.

Filiaal Amsterdam.

 

Naar boven

Specificaties

Merk
Musicman
Soort Instrument
Basgitaren
Website
klik hier
Naar boven

YouTube video

  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Music Man SR4 Old Smoothie 40th Anniversary

€ 3148,00 € 2549,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!