Martin GPC-13E Grand Performance Road Series

Merk:
Martin
Instrument:
Akoestisch staalsnarig
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 1559,00

Productomschrijving Martin GPC-13E Grand Performance Road Series

Martin GPC-13E Grand Performance Road Series cutaway elektro akoestisch gitaar

De Martin Road series

De Martin Road series zijn ontworpen voor gitaristen die een ongelooflijke toon, bespeelbaarheid en visuele aantrekkingskracht krijgen tegen een betaalbare prijs. De gitaar klinkt expressief en dynamisch!

Massief gebouwd met hoogwaardige materialen

Omdat palissander nu een beschermd houtsoort is zijn alle gitaarbouwers op zoek naar alternatieven. Zo ook Martin Guitars. Bij deze gitaar is gebruik gemaakt van o.a. Richlite en Mutenye houtsoort.

Een nieuw model uit de Road series met massief sitka sparren top en een massief Mutenye houten body (tropisch Afrikaans houtsoort). Muteney geeft een goede balans van diepte en een versterkt middengebied en transparant hoog.

Nieuw model uit de Road series met ingebouwd Fishman MX-T pickup met tuner

Mooi licht gebouwd met een masief sitka sparrenhouten bovenblad en massief  Mutenye  hout voor de zij- en achterkant. De hals heeft een laag profiel. Zogenaamde Performance artist profiel. Fijn licht bespeelbaar dus.
De toets en brug zijn van cerftified Richlite, dit is een bijzonder hard materiaal en vergelijkbaar met ebbenhout. De zadels zijn van Tusq voor een stabiele toonoverdracht. Het zangbalkjes patroon is de bekende X-bracing. De gitaar heeft een glanslak afwerking.
Een Fishman MX-T piezo en voorversterker is ingebouwd met een volume en toonknop aan de binnenrand van het klankgat met een kleine tuner b evestigd op de binnenrand van het klankgat. Dit is echt heel handig voor het podium b.v.

En als een extra bonus is de Road Series met een precisie-setup door een van Martin's Plek-machines gegaan.
Besnaard met Martin Studio Performance Lifespan 2.0 Phosphor Bronze light Gauge snaren.

Inclusief Martin soft/hard gigbag.

Deze gitaar is volgens de PLEK methode afgesteld

Wat is Plek? De Plek® Pro is ontwikkeld voor gebruik in de gitaarproductie als een instrument dat niet alleen nauwkeurige fret afstelling doet, maar ook helpt bij de kwaliteitscontrole en R & D.
Dit computergestuurde apparaat scant een gitaar onder effectieve speeltijd en omstandigheden, gespannen en afgestemd op de toonhoogte of het gebruik van nauwkeurige snaarspanning emulatie.
Dit is een belangrijke doorbraak, omdat de Plek Pro precies identificeert wat er gedaan moet worden voor een perfect fretwerk, voert deze snel uit, en levert perfecte resultaten op.
De Plek® Pro versnelt het productieproces en verhoogt de kwaliteit van de instrumenten op een ​​zeer hoog en consistent niveau. Volg deze link voor nog meer informatie over Plek.


Specificaties Martin GPC-13E Grand Performance Road Series

Merk:
Martin
Website:
Klik hier
Accessoires:
luxe tas
Kleur:
natural
Top:
Sparrenhout
Zij- en achterkant:
Mutenye
Snaren:
Martin SP Lifespan Phosphor
Soort Instrument:
Akoestisch staalsnarig

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-17:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-17:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken