LD Systems VIBZ 8 DC

Merk:
LD Systems
Instrument:
Mixers
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 195,50 € 169,00

Productomschrijving LD Systems VIBZ 8 DC

LD Systems VIBZ 8 DC
8-kanaals mengpaneel met DFX en compressor

Vier gebalanceerde microfooningangen met hoogwaardige voorversterkers, mono-compatibele stereokanalen, een geïntegreerde compressor en 100 digitale effecten met 24-bit resolutie maken van de VIBZ 8 een flexibele sound control unit.

De microfoonkanalen zijn omschakelbaar naar lijnniveau en zijn voorzien van hoogwaardige voorversterkers en een reductie in bas; twee van hen hebben ook inserts voor individuele signaalverwerking. Voor een effectieve klankaanpassing heeft de VIBZ 8 zeer nauwkeurige 3-bands EQ's met praktische selecteerbare middentonen.

Het mastergedeelte van de mixer is voorzien van een effectenlus, instelbare monitoruitgangen en een koptelefoonaansluiting. De VIBZ 8 heeft ook in- en uitgangen voor opname- en weergaveapparaten, is buitengewoon gebruiksvriendelijk en maakt indruk met zijn transparante en gedetailleerde geluid. Het is ideaal voor kleine bands, installaties, thuisopnames en voor gebruik als submixer.

Het wordt geleverd met een externe voeding die stevig op de mixer kan worden bevestigd. Een voetschakelaar voor de effectsectie en een adapter, LD Systems VIBZ MS, om de VIBZ 8 op microfoonstatieven te monteren zijn als accessoires verkrijgbaar.

DijkmanMuziek Alkmaar


Specificaties LD Systems VIBZ 8 DC

Merk:
LD Systems
Soort Instrument:
Mixers

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 tweede lijn : 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m vrij 10:00-18:00u Zaterdag tot 17.00uur

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen