Kawai CN14 SB Satin Black

Bekijk alle producten van: Kawai

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

De Kawai CN 14 SB is de allernieuwste digitale homepiano van Kawai die ondanks zijn instapprijs beschikt over veel klankkenmerken rechstreeks uit de Topmodellen van Kawai. Voor de beginnende pianist die wil beschikken over een hoogwaardig klavier en dito klank.! Met 88 gewogen aanslaggevoelige toetsen zorgt het klavier van deze digitale piano voor een fijn en realistisch speelgevoel. Een ideaal instrument voor de beginnende pianist die ook in de avonduren met een gering volume of met een koptelefoon muziek wil maken. Naast de klank van een concertvleugel en het authentieke speelgevoel beschikt de CN 14 over heel veel extra  functies. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een lesfunctie,  verschillende opname mogelijkheden en diverse klankmogelijkheden. De opnamefunctie zorgt ervoor dat je je spel kunt terugluisteren en op die manier nog makkelijker en sneller piano kunt leren spelen.Het Advanced Hammer Action IV klavier in de Kawai CN 14 SB zorgt voor een prettige natuurlijk aanslag gelijk een akoestische vleugel. De klank van de CN 14 is "opgenomen" van de wereldberoemde Kawai concertvleugel door middel van de Harmonic Image Technologie en wordt op natuurlijke manier gereproduceerd. Dit proces maakt het mogelijk om zowel mooie zachte als "Forte" (harde) klanken te spelen. Dankzij de ECO automatische uitschakelfuncie maakt Kawai het mogelijk om met minder energieverbruik (+/- 60% ten opzichte van andere modellen) even zoveel speelplezier te beleven. Kortom deze nieuwe Kawai CN14 piano is fantastisch en zeer de moeite waard om in je vergelijking mee te nemen. Kom deze Piano nu vergelijken met modellen van Yamaha,Korg,Casio,Roland,Clavia. op de DigiPiano afdeling van Dijkman Muziek met 2 gezellige winkels in het hart van Amsterdam en Alkmaar. Bij DijkmanMuziek is een maandelijkse betaling en/of inruil mogelijk.

Lees verder
€ 1067,00 € 849,00

Of betaal per maand! v.a. € 22,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

De Kawai CN 14 SB is de allernieuwste digitale homepiano van Kawai die ondanks zijn instapprijs beschikt over veel klankkenmerken rechstreeks uit de Topmodellen van Kawai.

Voor de beginnende pianist die wil beschikken over een hoogwaardig klavier en dito klank.!

Met 88 gewogen aanslaggevoelige toetsen zorgt het klavier van deze digitale piano voor een fijn en realistisch speelgevoel. Een ideaal instrument voor de beginnende pianist die ook in de avonduren met een gering volume of met een koptelefoon muziek wil maken. Naast de klank van een concertvleugel en het authentieke speelgevoel beschikt de CN 14 over heel veel extra  functies. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een lesfunctie,  verschillende opname mogelijkheden en diverse klankmogelijkheden. De opnamefunctie zorgt ervoor dat je je spel kunt terugluisteren en op die manier nog makkelijker en sneller piano kunt leren spelen.Het Advanced Hammer Action IV klavier in de Kawai CN 14 SB zorgt voor een prettige natuurlijk aanslag gelijk een akoestische vleugel.

De klank van de CN 14 is "opgenomen" van de wereldberoemde Kawai concertvleugel door middel van de Harmonic Image Technologie en wordt op natuurlijke manier gereproduceerd. Dit proces maakt het mogelijk om zowel mooie zachte als "Forte" (harde) klanken te spelen. Dankzij de ECO automatische uitschakelfuncie maakt Kawai het mogelijk om met minder energieverbruik (+/- 60% ten opzichte van andere modellen) even zoveel speelplezier te beleven.

Kortom deze nieuwe Kawai CN14 piano is fantastisch en zeer de moeite waard om in je vergelijking mee te nemen.

Kom deze Piano nu vergelijken met modellen van Yamaha,Korg,Casio,Roland,Clavia. op de DigiPiano afdeling van Dijkman Muziek met 2 gezellige winkels in het hart van Amsterdam en Alkmaar.

Bij DijkmanMuziek is een maandelijkse betaling en/of inruil mogelijk.

Naar boven

Specificaties

Merk
Kawai
Kleur
zwart
Body style
Home Piano
Hoofdtelefoonuitgang
ja
MIDI I/O
ja/ja
MIDI I/O
Ja via USB
Aantal toetsen
88
Soort Toetsen
gewogen
Soort Toetsen
aanslaggevoelig
Ingebouwde speakers
ja
Controller options
Ja via Pedalen
Controller options
ja via MIDI/USB
Aansluitingen
Line Out
Aansluitingen
Line In
Aansluitingen
Hoofdtelefoon
Aansluitingen
MIDI
Aansluitingen
USB poort
Website
klik hier
Naar boven

YouTube video

  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Kawai CN14 SB Satin Black

€ 1067,00 € 849,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!