Ibanez RG370AHMZ-SWK

Merk:
Ibanez
Instrument:
Elektrische gitaren

Productomschrijving Ibanez RG370AHMZ-SWK

Ibanez RG370AHMZ Silver Wave Black

Hier een nieuw model uit de zeer geliefde RG-serie van Ibanez. Het heeft een fijn lichtgewicht essenhouten body met dubbele cutaway.  De essen body beschikt over een tonale helderheid en is reageert dynamisch op de aanslag tijdens het spel. De afwerking is in het bijzonder mooie Silver Wave Black waardoor je de houtnerf nog ziet.

Nog meer kenmerken van de Ibanez RG370AHMZ

The Wizard III Maple hals is dun, plat en snel, maar toch sterk en stevig. Het biedt onbeperkte bespeelbaarheid voor de veeleisende spelers en beschikt over een twee-octaaf 24-fret toets voor een breed kleurenspectrum.

The Edge-Zero II tremolo brug met fijnstemmers maakt het stemmen gemakkelijker en stabiel alles met behoud van het soepele tremolo werk.
Ontworpen om alle punten van wrijving te verwijderen, ZPS is de meest vloeiende Ibanez Backstop ooit. Zelfs wanneer een snaar breekt is de stemming (redelijk) goed.

De Quantum pickups zorgen voor een strakke basweergave voor bijzonder snel volgen van high-speed staccato riffs met verpletterende mid-range en nauwkeurige high-end articulatie. De 5-weg schakelaar biedt nog meer  tonale opties en vergroot het bereik van dit veelzijdige instrument.

De RG serie is veel populariteit onder Metal gitaristen. En natuurlijk niet voor niets! De snelle en vlakke hals, de karaterestieke elelementen en het uitstekende tremelo systeem sluiten goed aan bij de wensen van deze gitaristen.


Specificaties Ibanez RG370AHMZ-SWK

Merk:
Ibanez
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Elektrische gitaren

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen