Fender American Standard Stratocaster Midnight Wine maple

Bekijk alle producten van: Fender

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Iconische electrische gitaar, nu laatste kans! OP=OP Fender American Standard Stratocaster met maple toets in kleur; Midnight Wine Met meer dan 60 jaar rockhistorie is de Stratocaster van Fender toch een icoon in de muziekgeschiedenis. Van prachtig clean tot gillende gitaar solo's, het kan allemaal met dit instrument. En door de 3 elementen, 5 standenschakelaar en 2 tone knoppen kan je uit de gitaar al een keur aan sounds halen! Uitvoeringen De USA Standaard Stratocaster gitaren blinken uit in geluid, schoonheid en gevoel. Ze laten zich kenmerken door o.a. alnico V pickups, gesloten stemknoppen, verbeterde 2-punts brug met gebogen stalen zadels en een (deels) koperen blok voor verbeterde resonantie en sustain, getinte hals, high-gloss maple of rosewood toets, ' modern C' shape hals met een satijnen finish voor heerlijke bespeelbaarheid.  De Fender USA Stratocaster standard wordt geleverd inclusief koffer Deze Stratocaster Dit exemplaar betreft een Fender American Standard met een esdoorn toets en alder body. Afgemaakt met een midnight wine finish.

Lees verder
€ 1595,00 € 1299,00

Of betaal per maand! v.a. € 33,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Iconische electrische gitaar, nu laatste kans! OP=OP

Fender American Standard Stratocaster met maple toets in kleur; Midnight Wine

Met meer dan 60 jaar rockhistorie is de Stratocaster van Fender toch een icoon in de muziekgeschiedenis. Van prachtig clean tot gillende gitaar solo's, het kan allemaal met dit instrument. En door de 3 elementen, 5 standenschakelaar en 2 tone knoppen kan je uit de gitaar al een keur aan sounds halen!

Uitvoeringen

De USA Standaard Stratocaster gitaren blinken uit in geluid, schoonheid en gevoel. Ze laten zich kenmerken door o.a. alnico V pickups, gesloten stemknoppen, verbeterde 2-punts brug met gebogen stalen zadels en een (deels) koperen blok voor verbeterde resonantie en sustain, getinte hals, high-gloss maple of rosewood toets, ' modern C' shape hals met een satijnen finish voor heerlijke bespeelbaarheid. 

De Fender USA Stratocaster standard wordt geleverd inclusief koffer

Deze Stratocaster

Dit exemplaar betreft een Fender American Standard met een esdoorn toets en alder body. Afgemaakt met een midnight wine finish.

Naar boven

Specificaties

Merk
Fender
Website
klik hier
  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Fender American Standard Stratocaster Midnight Wine maple

€ 1595,00 € 1299,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!