Fender American Professional Telecaster Deluxe ShawBucker RW Son

Bekijk alle producten van: Fender

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Fender American Professional Telecaster Deluxe ShawBucker RW Sonic Gray Telecaster Deluxe Veel gitaristen uit de 60’er en 70’er jaren wilde meer ‘power’ uit de Tele krijgen en minder bijgeluiden van de elektronica. Door deze vraag heeft Fender de Telecaster Deluxe ontwikkelt en voor het eerst in 1973 geïntroduceerd. Nu dan het allernieuwste model uit de Professional serie met de door Tim Shaw ontworpen Shawbuckers pickups. Deze geven een geweldige volle humbuckerklank met veel sustain en een zeer goed gebalanceerde weergave van hoog tot laag en is nagenoeg ruisvrij! Kenmerken van de American Professional Telecaster Deluxe Er is een nieuw  'Deep C' profiel toegepast. Wat slanker tot de vijfde / zevende positie en dan gaandeweg een lichte bolling. Er zitten wat smallere frets op. Met dit alles is het speelcomfort verhoogd.Vintage stijl brug op gemonteerd met snaren door de body principe. De zadel is van been. Er zit een speciaal treble-bleedcircuit in. Dit stroomcircuit zorgt ervoor dat de hoogste frequenties intact blijven wanneer je de volumeknop omlaag draait. Dus je hebt op elk volume je geluid die je wilt! En natuurlijk de twee vette humbuckers van Tim Shaw, de Shawbuckers. Wordt een elite lichtgewicht koffer meegeleverd.  

Lees verder
€ 1759,00 € 1699,00

Of betaal per maand! v.a. € 36,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Fender American Professional Telecaster Deluxe ShawBucker RW Sonic Gray

Telecaster Deluxe

Veel gitaristen uit de 60’er en 70’er jaren wilde meer ‘power’ uit de Tele krijgen en minder bijgeluiden van de elektronica. Door deze vraag heeft Fender de Telecaster Deluxe ontwikkelt en voor het eerst in 1973 geïntroduceerd.

Nu dan het allernieuwste model uit de Professional serie met de door Tim Shaw ontworpen Shawbuckers pickups. Deze geven een geweldige volle humbuckerklank met veel sustain en een zeer goed gebalanceerde weergave van hoog tot laag en is nagenoeg ruisvrij!

Kenmerken van de American Professional Telecaster Deluxe

Er is een nieuw  'Deep C' profiel toegepast. Wat slanker tot de vijfde / zevende positie en dan gaandeweg een lichte bolling. Er zitten wat smallere frets op. Met dit alles is het speelcomfort verhoogd.Vintage stijl brug op gemonteerd met snaren door de body principe.
De zadel is van been.

Er zit een speciaal treble-bleedcircuit in. Dit stroomcircuit zorgt ervoor dat de hoogste frequenties intact blijven wanneer je de volumeknop omlaag draait. Dus je hebt op elk volume je geluid die je wilt!

En natuurlijk de twee vette humbuckers van Tim Shaw, de Shawbuckers.

Wordt een elite lichtgewicht koffer meegeleverd.
 

Naar boven

Specificaties

Merk
Fender
Kleur
Black
Body style
telecaster
Soort Instrument
Elektrische gitaren
Website
klik hier
Naar boven

YouTube video

  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Fender American Professional Telecaster Deluxe ShawBucker RW Son

€ 1759,00 € 1699,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!