Fender American Professional Jazzmaster MN Mystic Seafoam

Bekijk alle producten van: Fender

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Fender American Professional Jazzmaster MN Mystic Seafoam Oorspronkelijk werd de Jazzmaster bedoeld voor de veeleisende jazz gitarist maar werd al snel aangetrokken door de (alternative) gitarist die een eigenzinnig en vet geluid zocht. Nu het nieuwste Amerikaanse Jazzmaster model uit de Professional serie met de laatste ontwikkelingen en techniek. Het eerste wat opvalt als je de gitaar oppakt en bespeeld is de hals. Deze ligt erg fijn in de hand. Er is een 'Deep C' profiel toegepast. Wat slanker tot de vijfde / zevende positie en dan gaandeweg een lichte bolling. Er zitten wat smallere frets op. Met dit alles is het speelcomfort verhoogd. De body is van elzenhout, esdoorn hals en toets. De hals heeft een satin finish afwerking. Nieuwe single coil pickups ontworpen door Michael Frank V-Mod Jazzmaster pickups zijn speciaal afgesteld  voor hun posities. Dus elke pickup is speciaal afgestemd op zijn positie en snaar. Een toon met de vintage warmte en helderheid die Fender een legende gemaakt, clean of overstuurd. Er zit een speciaal treble-bleedcircuit in. Dit stroomcircuit zorgt ervoor dat de hoogste frequenties intact blijven wanneer je de volumeknop omlaag draait. Dus je hebt op elk volume je geluid die je wilt! Een nieuwe stabiele brug met messing zadels en de tremelo arm wordt door middel van schroefdraad ingezet. Afwerking is in de bijzondere kleur; Mystic seafoam. Een lichtgewicht koffer wordt meegeleverd.

Lees verder
€ 1839,00 € 1765,00

Of betaal per maand! v.a. € 38,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Fender American Professional Jazzmaster MN Mystic Seafoam

Oorspronkelijk werd de Jazzmaster bedoeld voor de veeleisende jazz gitarist maar werd al snel aangetrokken door de (alternative) gitarist die een eigenzinnig en vet geluid zocht.
Nu het nieuwste Amerikaanse Jazzmaster model uit de Professional serie met de laatste ontwikkelingen en techniek.

Het eerste wat opvalt als je de gitaar oppakt en bespeeld is de hals. Deze ligt erg fijn in de hand. Er is een 'Deep C' profiel toegepast. Wat slanker tot de vijfde / zevende positie en dan gaandeweg een lichte bolling. Er zitten wat smallere frets op. Met dit alles is het speelcomfort verhoogd.
De body is van elzenhout, esdoorn hals en toets. De hals heeft een satin finish afwerking.

Nieuwe single coil pickups ontworpen door Michael Frank

V-Mod Jazzmaster pickups zijn speciaal afgesteld  voor hun posities. Dus elke pickup is speciaal afgestemd op zijn positie en snaar.
Een toon met de vintage warmte en helderheid die Fender een legende gemaakt, clean of overstuurd.

Er zit een speciaal treble-bleedcircuit in. Dit stroomcircuit zorgt ervoor dat de hoogste frequenties intact blijven wanneer je de volumeknop omlaag draait. Dus je hebt op elk volume je geluid die je wilt!

Een nieuwe stabiele brug met messing zadels en de tremelo arm wordt door middel van schroefdraad ingezet.

Afwerking is in de bijzondere kleur; Mystic seafoam.

Een lichtgewicht koffer wordt meegeleverd.

Naar boven

Specificaties

Merk
Fender
Accessoires
koffer
Body style
Jazzmaster
Soort Instrument
Elektrische gitaren
Website
klik hier
Naar boven

YouTube video

  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Fender American Professional Jazzmaster MN Mystic Seafoam

€ 1839,00 € 1765,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!