DJ Software

Helaas, er zijn geen producten in deze categorie of die voldoen aan geselecteerde filters.

Klik hier om terug te gaan.

Naar boven

DJ Software

Gemakkelijk je mp3's aan elkaar mixen vanaf je laptop of tablet? Dankzij de hedendaagse DJ software is dit geen enkel probleem. De DJ software bied je een virtuele dj setup op je computerscherm bestaande uit een virtuele DJ mixer en 2 of zelfs 4 draaitafels. Bestuur je software gemakkelijk met een DJ controller of met Scratch platen of CD's die je gewoon in je CD-spelers of op je draaitafels legt. De software herkent vervolgens de tijdcode plaat of cd en reageert net alsof je met een echte plaat of cd mixt. De bekendere merken dj software zijn Traktor, Serato en Virtual DJ. 

Waar op te letten bij de aanschaf van een virtuele DJ setup

  • Goede laptop – De laptop is het hart van je DJ setup als virtuele DJ, zorg voor een stabiele laptop, liefst een Macbook of een Windows laptop zonder internet.
  • Audio interface – Een goede audiointerface is belangrijk voor je geluidskwaliteit. Let daarnaast op het aantal in en uitgangen dat je nodig hebt!
  • Software – De 3 bekendste namen zijn Native Instruments Traktor, Serato en Virtual DJ. De keuze welke software het beste bij je past is persoonsafhankelijk.
  • Controller – Zorg voor een controller met genoeg knoppen om de functies die jij wil kunnen besturen te besturen. Jogwheels zijn steeds minder essentieel tenzij je wil scratchen.
  • Aantal Decks – Wil je met 4 decks draaien, zorg dan dat zowel je geluidskaart, software als controller die opties heeft!

Wil je echt alles weten over draaien en dj software? Klik dan verder naar onze tips en trucs pagina over DJ.

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!