Terug

Boss CE-2w Chorus Waza Craft

Boss CE2W Chorus pedaal "s Werelds Eerste Chorussounds, Herboren met Waza Craft

Standard-modus voorziet een perfecte reproductie van de legendarische CE-2 sound. CE-1 mode beschikt over chorus en vibrato, en reproduceert op authentieke wijze de twee stereo soundmodi van ’s werelds eerste choruspedaal.

Lees verder
€ 249,00
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  DHL servicepoint

Bezorgd op afhaalpunt

  Gratis verzending

Vanaf €60

  Betaal in termijnen

betaal per maand

Boss CE2W Chorus pedaal 's Werelds Eerste Chorussounds, Herboren met Waza Craft

Standard-modus voorziet een perfecte reproductie van de legendarische CE-2 sound. CE-1 mode beschikt over chorus en vibrato, en reproduceert op authentieke wijze de twee stereo soundmodi van ’s werelds eerste choruspedaal.

Geschiedenis van de Boss Chorus pedaal

De CE-1 Chorus Ensemble werd in 1976 gelanceerd. Het was niet alleen ’s werelds eerste chorus effectpedaal, maar eveneens het allereerste BOSS-pedaal! Drie jaar later werd deze inventieve nieuwe sound in de blauwe CE-2 Chorus gestopt. Choruspedalen zijn sindsdien in het compacte segment verankerd gebleven. Vier decennia later wordt de ruimtelijke gemoduleerde klank van de toonaangevende CE-2 van BOSS nog steeds op handen gedragen door muzikanten overal ter wereld.

Anno Nu!

Anno 2016 wekken we de originele analoge chorusklanken opnieuw tot leven met de Waza Craft CE-2W. Er bestaat geen betere manier om 40 jaar BOSS-innovatie te vieren.
De Standard-modus van de CE-2W simuleert natuurgetrouw de klassieke CE-2 chorussound. Tegelijk wordt er ook een uitgebreid nieuw klankveld toegevoegd via de stereo-uitgang; dewelke destijds niet beschikbaar was bij de mono CE-2. De CE-1-modus reproduceert de stereochorus en vibrato-klanken van de legendarische CE-1; met de toevoeging van een variabele chorusdiepte, waarover het originele pedaal niet beschikte.
Om de geboorte van BOSS-effecten te herdenken, is de CE-2W exclusief in Japan gemaakt; net zoals de originele CE-1 en CE-2.

Kenmerken van de de Boss CE-2W

•    Special Edition Waza Craft-pedaal levert de ultieme BOSS-klankervaring
•    Standard-modus voorziet een perfecte reproductie van de legendarische CE-2 sound
•    CE-1 mode beschikt over chorus en vibrato, en reproduceert op authentieke wijze de twee stereo soundmodi van ’s werelds eerste choruspedaal
•    Bevat nieuwe soundmogelijkheden die niet beschikbaar waren bij de originele pedalen, waaronder de CE-2 stereo-output en variabele diepte bij de chorussounds van de CE-1
•    Rate en Depth-knoppen maken het mogelijk om fijne klankaanpassingen te maken in beide pedaalmodi
•    Premium, volledig analoge circuits met bucket-brigade (BBD) delay-lijn
•    Gemaakt in Japan, om de 40-jarige verjaardag van BOSS-effecten te vieren
•    Vijf jaar BOSS-garantie

Specificaties

Merk
BOSS

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11