Bogner Goldfinger 45

Goldfinger 45
Merk:
Bogner
Instrument:
Versterkers voor elektrisch

Productomschrijving Bogner Goldfinger 45

De Bogner Goldfinger 45 is een twee-kanaals vintage klinkende gitaar ersterker met de gebruikelijke Bogner flexibiliteit. Elk kanaal, een met de naam Alpha, de andere Omega, heeft meerdere controls en schakelaars om het geluid aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur.De combinatie van de kanalen en de beschikbaarheid van een pre-en post-effecten loop maakt deze versterker een Guitar System die het gitaarsignaallaat routen naar wens, zonder het originele audio signaal te verlagen.
De post-effect loop is de meest voorkomende loop tussen voorversterker en eindversterker.
Deze lus kan worden gebruikt in serie of parallel en heeft een niveauschakelaar die overeenkomstig moet worden ingesteld met de gebruikte effecten.
In parallel mode kunt u uw effecten mixen met het pure signaal via een control. Serie neemt het volledige droge signaal en stuurt het door uw effecten. Serie kan ook gebruikt worden als een volume boost.
De pre-effecten loop is uniek en een eerste versterker ontwerpen.
Dit betekent dat als uw gitaar is aangesloten direct in de Goldfingers ingang en een ander effect pedalen, eenheden, grijpers, routers etc. .. u normaal zou gebruiken tussen gitaar en versterker zijn aangesloten op de lus van de Goldfingers heb je een 100% pure gitaargeluid. Let op: er is geen buffer circuit betrokken zijn weer de lus aan of uit is.
Dit betekent dat als u wilt uw signaal gebufferd door je pedalen je nodig zou hebben om een extern apparaat gebruiken, net zoals u zou doen met een andere versterker.1x12 open back comboTweekanaals buizenversterker Keuze uit variabele Boost of Pre FX-Loop Boost of Pre FX-Loop individueel voetschakelbaar voor elk kanaal Voetschakelaar regelbare buis buffer serie of parallel post FX-Loop Alfa Ch:. Bass, Middle, Treble, winst en loudness, Pre & Post Bright switchesOmega Ch:. Bass, Middle, Treble, Gain EQ, Gain & loudness, 69/80 schakelaar High and Low + Half-schakelaar voor 4 verschillende instellingen voor energiebeheer tussen 9 en 45 watt.
Functies op voetschakelaar: a / Ω ch. selecteren, een boost / pre-fx, Ω boost / pre-fx, reverb, post-fx


Specificaties Bogner Goldfinger 45

Merk:
Bogner
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Versterkers voor elektrisch

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen