Betaalmethoden bij DijkmanMuziek

Betaling

Bij DIJKMAN MUZIEK betaald u veilig en vertrouwd via overboeking, iDEAL, Rembours, Visa, Mastercard, Mister Cash. Tevens is er een mogelijkheid om de bestelling of het product in één van onze winkels af te halen en te betalen.

Overboeking / vooraf op rekening

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving zelf over te maken aan DijkmanMuziek. In het bestelproces ontvangt u de de benodigde rekeninginformatie. Bestellingen met vooruitbetaling worden pas verwerkt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De periode die nodig is voor de bijschrijving varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Houd dus rekening met een langere levertijd van de bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt de bestelling, mits op voorraad, zo spoedig mogelijk verzonden  

Bankrelaties: Rabobank IBAN nummer: NL08 RABO 0351 8794 39  Bic RABONL2U

iDEAL

Met iDEAL betaalt u eenvoudig, veilig en snel alle online aankopen. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL indien u toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Aanmelden is niet nodig en een betaling via iDEAL is helemaal gratis.

Afhalen en betalen in de winkel

U kunt aangeven in welk filiaal, Amsterdam of Alkmaar,u de bestelling wilt komen ophalen en betalen. U krijgt altijd bericht van ons wanneer het voor u klaar staat.

Creditcard -  Visa en Mastercard

Bij DijkmanMuziek  kunt u veilig betalen met Mastercard en Visa.
Na verificatie wordt uw bestelling direct verwerkt. Uw kaart moet een 3D secure beveiliging hebben. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vindt doorgaans direct plaats. Maar kan voorkomen dat dit langer duurt en hier één dag overheen gaat.
Zodra de betaling geautoriseerd is zullen wij de producten naar u opsturen.
Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet door ons opgeslagen.
Voor een creditcardbetaling worden geen extra transactie kosten gerekend.
De maximale besteding via creditcard is € 5000,-.

Mister Cash

Mister Cash is het online betalen voor onze Belgische klanten.
U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt snel plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!