Acus One For Strings 5TB battery powered

Merk:
Acus
Instrument:
Gitaar

Productomschrijving Acus One For Strings 5TB battery powered

Acus One For Strings 5TB battery powered

De Acus 5TB heeft een ingebouwde oplaadbare batterij / accu. Deze heeft een oplaadtijd nodig van +/- 10 uur.
De compacte en lichtgewicht behuizing is handgemaakt van naturel hout, met de juiste grootte-vermogen verhouding. De naturel versie legt nadruk op het minimalistische ontwerp en looks van Acus producten. Het hout is berkenhout met een beschermend polyester toplaagje.

50 Watt versterker met een 3 bands EQ en digitale reverb. De twee kanalen zorgen ervoor dat je naast je gitaar of anders ook een microfoon kunt aansluiten voor vocalen of als extra instrument microfoon.
De speciale AUX input (met volume control) kan eenvoudig gebruikt worden met een mp3 speler of iPod. De versterker heeft daarnaast een gebalanceerde direct output. Natuurgetrouwe weergave!

Het innovatieve en stijlvolle bedieningspaneel voorziet in custom gestijlde knoppen, micrometisch en functioneel. De ingebouwde equaliser kan frequenties aanpassen zonder de originele klank te onderdrukken, ook in het hoge en lage register. De hele serie heeft meerdere kanalen en een reverb met exclusieve Acus processoren. De versterkers zijn ook voorzien van line outs, mic en een aux input (voor bv het aansluiten van een Mp3 speler of smartphone).

Acus versterkers

In nauwe samenwerking met enkele professionele muzikanten hebben de technici van Acus een lijn versterkers kunnen creëren met een warme klank, welke associaties oproept met buizenversterkers en studio-apparatuur. De bi-amped designs met class A eindtrappen staan aan de basis van het brede klankspectrum wat de versterkers van Acus met hoge precisie weten weer te geven.


Specificaties Acus One For Strings 5TB battery powered

Merk:
Acus
Website:
Klik hier
Kleur:
hout
Soort Instrument:
Gitaar

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen